corporate-bg

Путівник по Львову Momondo. Ресторан “Валентино” рекомендує

Ресторан “Валентино” рекомендує користуватися путівником Momondo.

Momondo  — це туристична метапошукова система, яка була розроблена у Копенгагені та яка дозволяє користувачам знаходити та порівнювати пропозиції на авіаквитки, готелі, автомобілі на прокат та інші туристичні послуги. Momondo перенаправляє користувачів на сайти агентств та авіакомпаній, які безпосередньо займаються продажем авіаквитків. Серед додаткових функцій присутня можливість оцінки привабливості авіаквитків, виходячи із вартості перельоту та часу у дорозі

Momondo розпочав свою роботу у вересні 2006 року, як пошукова система для авіаквитків. У жовтні 2007 року momondo був оновлений та доповнений онлайн путівниками та статтями про подорожі, були додані пошук готелів, пакетних турів, автомобілів на прокат та інші туристичні послуги. У березні 2011 року був запущений мобільний додаток. Сервіс перекладений 16 мовами: українською, російською, англійською, данською, шведською, норвезькою, фінською, польською, китайською, німецькою, французькою, іспанською, португальською, італійською, голландською, та турецькою. У квітні 2011 року momondo та материнська компанія Skygate продані Англо-американському сервісу Cheapflights Media Ltd (на сьогодні носить назву Momondo Group Ltd) . Головний офіс momondo знаходиться у Данії, та компанія продовжує працювати, як незалежна організіція.

Наш ресторан “Валентино” теж є в цьому путівнику, тому ми рекомендуємо завітати до нас на каву та сніданок зранку, на обід, бізнес-ланч в обідню пору, на романтичну вечерю у Львові. Також запрошуємо провести незабутній вечір за келихом вина та закусок як італійських так і українських в нашому винному залі чи винному погребі скуштувати одне із наших колекційних вин в супроводі історії сомельє ресторану “Валентино”, який знаходиться в центрі Львова.

 

Поділитись: