11
Лют2020
Продовжуючи тему 'нових' виноробних регіонів, що у свій час були недооцінені, а зараз впевнено крокують крізь світові винні чарти, представляємо вашій увазі "Мірум" від Моначеска, з сорту винограду Вердіккіо. Винятково ручний збір винограду з тридцятирічної лози! Повнотіле, та водночас елегантне вино з дуже низким рівнем кислотності і незабутньою ароматикою!
07
Лют2020
Ще одна перлина у нашій колекції — Remole 2010 від маркізів Фрескобальді.
Поспішайте придбати останню пляшку цього вина у нашому погребі.
Спробувати це вино можна у ресторані “Валентино” !
Для резервації телефонуйте: +380972356777
27
Лют2020
Одне з найпівнічніших віскі Шотландії Highland Park 12 y.o. тепер у нашому асортименті!
Медові та цитрусові ноти, з легким відтінком диму, у ароматі цього віскі не залишать вас байдужими, а глибокий та збалансований смак зроблять вас його відданим шанувальником.
Запитуйте в наших сомельє, та дізнайтеся від них цікаву історію цієї ... Детальніше
21
Лют2020
Що вам відомо про найменший виноробний регіон Італії?
А про виноград Птіт Арвін? Сім'я Шарер, що родом із Франції, ще в ХVIII столітті переїхала до цього регіону, що межує зі Швейцарією, а у 1810 році висадила свої перші два гектари виноградників.
Скуштуйте Petite Arvine, а також запитуйте ... Детальніше
15
Лют2020
Остання пляшка! Спеціальна проозиція !
Freskobaldi Lamanione 2005 WS-90, WE-91
Marchesi de Fresсobaldi - старовинний аристократичний рід Італії, що виробляє свої вина з 1300-го року.
Також у власності маркізів Фрескобальді маєток Ornellaia з 2002 року.
Фрескобальді завжди успішно поєднували багатий досвід з нововведеннями.
Сьогодні Фрескобальді володіють дев'ятьма ... Детальніше
11
Лют2020
Якими бувають вина?
Білими? Червоними? Рожевими?
Додамо до цього переліку ще й помаранчеві вина! Ні — не ті, що з помаранчів. А вина золотаво-помаранчевого кольору.
Це старовинний метод, коли біле вино виготовляють за технологією виробництва червоних.
Заінтриговані? Вина можна вже спробувати у нас в ресторані "Валентино"!
23
Лют2019
Вино Barolo від виноробні FontanaFredda володіє чистим та інтенсивним ароматом із відтінком ванілі, спецій, вишні та троянд.
М'який, округлий смак із збалансованим тривалим післясмаком підкреслює всю витонченість даної позиції.
Витримка відбувається 2 роки в Альєрських дубових діжках із подальшою витримкою в пляшках впродовж року.
Цю ... Детальніше
16
Лют2018
Коли зима ще міцно тримає свої позиції, пропонуємо покращити настрій гарним червоним вином у ресторані "Валентино".
Pino Noir Danese з півночі Італії чудово пасуватиме до Каре ягняти чи тальятелле "Песто ді Полло е Фунґі". Ніжний та стриманий смак, водночас яскравий фруктовий аромат вина, не залишать вас байдужими.
... Детальніше
05
Лют2018
Це вино виготовляється із винограду сорту Кортезе (регіон П’ємонт, Італія).Назву “Гаві дей Гаві” придумав і запатентував Джорджо Сольдаті, ще до того,як з’явились аппелласьони і перекладається як “краще із Гаві” або “всім Гаві Гаві”. Так Джорджо відмітив краще вино, яке йому вдалось зробити.Цікавий факт, що винна карта вагону-ресторану легендарного “Східного Експрессу”, ... Детальніше
23
Лют2018
ТАУРАЗІ — сухе червоне вино для холодних зимових вечорів, що його ви знайдете в нашій винній карті. Виготовлене з сорту Альяніко (Aglianico). З цього сорту, як вважають історики, виготовляли славнозвісне Фалернське вино, чи не найвідоміше вино Античного світу. Про нього писали Ціцерон, Пліній Старший, Горацій тощо. Фалернське вино, за свідченням ... Детальніше
17
Лют2017
Інноваційний прилад працює навіть простіше, ніж класичний штопор. Крізь фольгу і пробку проходить надтонка голка, в процесі за допомогою аргону на пляшку створюється тиск. Інертний газ виштовхує вино через голку в келих, не даючи при цьому доступ кисню. Після того як голка вийнята, пробка природним чином герметизується.Пристрій виготовлено ... Детальніше
25
Лют2017
Амароне Делла Вальполічелла – по-справжньому королівське вино, яке прославило одну з кращих виноробних провінцій Італії, Венетто. Тільне, глибоке, сухе вино із солодким ароматом. Досконалий купаж двох сортів вина – Корвіна і Рондінелла. Протягом останнього століття, технологія витримки вина значно вдосконалилась, завдяки великій увазі виробників до якості вина, процесу виробництва та ... Детальніше