25_main

Ресторан “Валентино”запрошує смакувати улюблене вино, не відкриваючи пляшку — скільки зручно і коли зручно!

Інноваційний прилад працює навіть простіше, ніж класичний штопор. Крізь фольгу і пробку проходить надтонка голка, в процесі за допомогою аргону на пляшку створюється тиск. Інертний газ виштовхує вино через голку в келих, не даючи при цьому доступ кисню. Після того як голка вийнята, пробка природним чином герметизується.Пристрій виготовлено з нержавіючої сталі та алюмінію, голка – з тефлоновим покриттям. Аргон подається за допомогою змінних балончиків. Ключова перевага в тому, що цей газ ніяк нений змінює аромат або смак вина, але захищає від окислення.

 

Поділитись: