insta_post

Дегустація страв зі спаржі та з полуниці “Українське літо” у Львові

Страви зі спаржею у ресторані “Валентино” у Львові.
Гостинно запрошуємо відвідати наш ресторан “Валентино” та скуштувати страви зі спаржі з нашого сезонного меню.

14 червня на 18:00 запрошуємо вас на дегустацію «Українське літо» в ресторан «Валентино».

Дегустаційне меню:

– с-т з прошутто та полуниці;
– закуска зі спаржі з креветками;
– тунець-гриль зі спаржею гриль, вершково-апельсиновим соусом
– сорбет з полуниці

Вина, які обрав сомельє Курако Олег, чудово підкреслять смак цих страв.

Вартість: 850 грн.

#підтримуємоукраїнське #славаукраїні #дегустаціявина #ресторанльвів #ресторанвалентино #thebestrestaurant

Спаржа – це рід квіткових рослин сімейства аспарагус, що налічує до 300 видів. Найвідомішим видом є їстівний аспарагус, який називають спаржею. Рослина не тільки виглядає ефектно в будь-якій страві, але й містить безліч вітамінів, мінералів, кальцію та фосфору. Однією з приємних особливостей спаржі можна назвати низьку калорійність – на 1 кг продукту припадає 200 ккал. На даний час відомо три види спаржі: зелена, біла і фіолетова. Зелена спаржа – найпоширеніший вид, урожай якого можна збирати цілий рік. Сезонним видом спаржі є біла, яка росте з березня до червня. Фіолетова спаржа – рідкісний вигляд, що відрізняється пікантним смаком.
Меню зі спаржі можна переглянути тут:
Забронювати столик або квитка на дегустацію можна за телефонами:
+38 (097) 235-67-77
+38 (032) 235-67-66

Поділитись: