champagne

Where to drink champagne and sparkling wine in Lviv

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.

Ресторан “Валентино” — львівський ресторан у центрі міста із італійським  та українським меню та цікавою винотекою. У винному погребі закладу є власна колекція вин,  в якому також представлено багато позицій із різних регіонів світу, визначитися з найкращим вибором допоможе професійний сомельє.

У винному погребі ресторану на Нижанківського стоїть пристрій, що дозволяє дістати вино не відкриваючи пляшки, також тут – найбільший вибір Шампанського у Львові, включаючи зовсім вишукані назви. Та й пити треба, зрозуміло, на чудовій панорамній веранді посеред центру міста.

У цьому ресторані можна знайти натуральні і біодинамічні вина, кожна друга пляшка, що відкривається, – шампанське. І будьте впевнені, вам запропонують етикетки з рідкісних, сімейних виноробень.

Бездоганний італійський ресторан “Валентино”, що відкрився колись у Львові саме з винного ресторану. Звідси й велика увага до вина. Вибір від класики до передових виробників, є навіть вина, які випускають маленькими тиражами і майже не продають в Україні, головне – випадкових етикеток у винних шафах ресторану немає. Їжа в ресторані “Валентино” не є доповненням до вина, а найважливішим елементом. Домашня паста, одна з найкращих у Львові, зразкове вітелло тоннато (тонко нарізані шматочки маринованої телятини, приправлені крем-соусом, одна зі складових – тунець) та піца. Щоб познайомитися з місцем ближче, беріть аранчині з грибами, сир камамбер запечений у білому вині, філе тріски гриль, філе палтуса запечене, кролик туушкований з лісовими грибами, філе качки смажене та обов’язково одну порцію тірамісу або нашого найкращого фірмового торта “Наполеон” на десерт. Середня вартість закусок – 300-600 гривень, гаряче коштуватиме 500-900 гривень. Мясне асорті з овочами на команію – 1800 гривень.

Забронювати столик у ресторані “Валентино” можна за телефонами:
+38 (097) 235-67-77
+38 (032) 235-67-66

Share: