Beikush Core winery

Історія про виноробню Бейкуш Серцевина. Історія від сомельє ресторану Валентино

Розкажемо Вам сьогодні про виноробню Бейкуш — де виробляють мабуть, найбільш загадкове українське вино.
І справа не лише в найменуванні, яке є чи то власною назвою місцевості, чи то іменем птаха, що живе біля моря (пізніше з’ясувалося, що це і те, і те). У магазинах його знайти достатньо складно, і шукають, звісно, ті, хто про нього вже чув. Плюс — ціна. Будемо відверті, для українського вина досить несподівана.
Вино, яке не один рік пробивало собі шлях до офіційних продажів, долаючи перешкоди, і сьогодні залишається не надто відомим не тільки українському споживачеві. Тобто є вже справжня легенда навколо цікавого вина, яке дотепер складно купити в магазині. Звісно ж, ми вирішили дізнатись про Beykush Winery більше.

Beikush Core winery

Beikush Core winery

Поки що знайомство «Серцевини» з цим виробництвом і з його засновником відбувається віртуально. Але навіть так, споглядаючи в інтернеті сайт виноробні, фото з виноградників, дивлячись на місцевість, де вони розташовані, на те, як їх омивають чорноморські лимани, на морський горизонт та птахів, кружляючих навколо мису, розумієш: виноробство — ідеальна пара, яка гідно відповідає цьому ландшафту. Красивий у всіх сенсах бізнес. Покажемо Вам декілька світлин з цієї місцевості. Щоб дізнатись більше про це вино та виноробню – запрошуємо завітати в ресторан, який знаходиться в центрі Львова та поспілкуватись з нашим сомельє, який відповість на усі Ваші запитання у винному залі, де також можна буде продегустувати вина, які Вам сподобаються .
До зустрічі в ресторані «Валентино»!
Щоб забронювати столик на терасі ресторану для дегустації чи гастро-вечері – телефонуйте будь ласка нам:
+38 (097) 23 56 777
+38 (032) 23 56 766

Поділитись: