the skill of the winemaker

Майстерність винороба та як вона впливає на якість, ціну та популярність тої чи іншої пляшки вина

Вина для масового щоденного споживання виробляються великими компаніями і позбавлені індивідуальності. Перед технологами стоїть завдання зробити якісне вино без вад для вечері на кожен день або для вечірки з друзями. Великі обсяги виробництва вина не дозволяють говорити про індивідуальність авторського стилю вина – будь-який стиль втрачається на тлі конвеєрного виробництва мільйонів пляшок.

Дорогі вина – це завжди авторська річ. За таким вином стоїть історія конкретної людини, майстра своєї справи. Це може бути винороб в N-ному поколінні, який зберігає традиції діда-прадіда, знає, як веде себе конкретна лоза на винограднику, на якій ділянці ягоди достигають швидше і краще, де в погребі краще місце для витримки вина і т.д, яка бочка йому підійде найкраще і коли його випускати на ринок. Кругла сума за пляшку дорогого вина – це плата за досвід поколінь, майстерність і ваш посильний внесок у збереження традицій.

Якщо Вам цікаво, які ж вина зберігаються у винному погребі ресторану «Валентино», чекаємо Вас в ресторані «Валентино», щоб познайомити з нашими сомельє.

Ресторан «Валентино» – це найкращий італійський ресторан, який розташований в центрі Львова. Зустріч та розмова з сомельє ресторану Олегом Курако захопить Вас своєю цікавістю та новими яскравими емоціями і відчуттями.

До зустрічі в ресторані «Валентино»!

Щоб забронювати столик для дегустації чи гастро-вечері – телефонуйте будь ласка нам:

Поділитись: