2

16

Чер2022
Сніданки у Львові: цікава пропозиція від ресторану "Валентино" ПОСНІДАТИ НА ТЕРАСІ МОЖНА З 10:00 до 13:00  Разом з потеплінням і яскравим сонцем прокидається бажання активно розпочинати ранок. Радимо запросити друзів і сім’ю на смачний сніданок на панорамну терасу до затишного ресторану "Валентино"  для чудового початку дня. Пропонуємо сніданки на ... Детальніше
May 16, 2022Roma
insta_post

01

Чер2022
Страви зі спаржею у ресторані "Валентино" у Львові. Гостинно запрошуємо відвідати наш ресторан "Валентино" та скуштувати страви зі спаржі з нашого сезонного меню. 14 червня на 18:00 запрошуємо вас на дегустацію «Українське літо» в ресторан «Валентино». Дегустаційне меню: - с-т з прошутто ... Детальніше
May 1, 2022Roma
3

30

Чер2022
Сніданки та бізнес-ланчі Ресторан у готелі Львів, страви італійської кухні, відпочинок у ресторані Львів Готель "Швейцарський" запрошує у ресторан "Валентино", що знаходиться у холі готелю, де Ви скуштуєте апетитні страви італійської та української кухонь і приємно проведете ... Детальніше
March 30, 2022Roma
арабське меню у Львові в ресторані “Валентино”

21

Чер2022
SHOW ARABIC MENU Зараз у нас багато туристів з Арабських країн і ми, щоб задовольнити їхні смаки зробили просто щось неймовірне! Михайло Змисний та Дмитро Данчак розробили меню орієнтуючись на смаки цих туристів, але, скуштувавши ці страви, ми зрозуміли, що вони смакуватимуть й нам! Обов’язково рекомендуємо скуштувати: Хумус з грінками та ... Детальніше
January 21, 2022Roma
valentino_restaurant_137287047_469659324425265_7320890788249129456_n

17

Чер2022
Христос народився! Славімо Його! Традиції вечора "Голодної куті", або як ще його називають надвечір’я Богоявлення або другий Святий вечір, традиційно відзначають 18 січня. Звечора і до півночі, в ніч на величне свято Йордан 19 січня, православні та греко-католицькі християни вдруге збираються за різдвяним столом. Другий Святий вечір, який відзначають 18 січня, також називають ... Детальніше
January 17, 2022Roma
Маланки

08

Чер2022
Маланка у Львові Маланка або Щедрий вечір — українське народне і церковне свято, вечір напередодні «старого» Нового року. Відсвяткуймо разом Старий Новий Рік! Вартість з особи: ... Детальніше
January 8, 2022Roma
pisne-menu-lviv-restorsn

08

Чер2021
Різдвяний піст 2021: коли починається, скільки триває і як підготуватися. Пісне меню в ресторані "Валентино" при готелі "Швейцарський" Це другий найважливіший піст після Великого. 28 листопада 2021 року православна церква розпочинає Різдвяний піст, який завершиться 7 січня - святом Різдва Христового. Це другий найважливіший піст після Великого посту. Різдвяний піст триває 40 днів, ... Детальніше
December 8, 2021Roma
photo_2021-12-01_18-43-56

04

Чер2021
Майстер-клас «Декорування Різдвяних пряників» Розписувати пряники будемо у різних різдвяних формах. Діти отримають можливість відчути себе справжніми кондитерами, спробувати малювати «смачними фарбами», а потім скуштують красиві і смачні пряники власного виробництва. Коли: В неділю 26 грудня О котрій: 14:00 Пригощати будемо смачним какао. Майстер-клас відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог. Кожен зможе обрати пряник для декорування, ... Детальніше
December 4, 2021Roma
svyatvechir-u-lvovi

04

Чер2021
Різдвяна вечеря. Святвечір у Львові в ресторані «Валентино» Свято Різдва – одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на Святвечір до нас, у ресторан «Валентино», скуштувати смачні, традиційні українські страви та заколядувати разом із Вертепом. Різдвяна Вечеря у Львові! ... Детальніше
December 4, 2021Roma
стейк рібай 1

29

Чер2021
М'ясо, приготоване талановитим кухарем ресторану "Валентино", змусить вас забути про все на світі та повністю поринути у світ своїх гастрономічних відчуттів. Це факт. Тим більше, навряд чи хтось заперечуватиме, що правильно приготований стейк — це ціле мистецтво і далеко не всім вдається оволодіти ним. Саме тому, командда ресторанру "Валентино" kharkovgo ... Детальніше
October 29, 2021Roma
biznes-lanch-lviv

27

Чер2021
  Бізнес-ланч у Львові Де пообідати у Львові в центрі? Обід — дуже важливий прийом їжі, який не варто пропускати, оскільки від нього залежить ваша продуктивність і настрій на залишок робочого дня. Щоб задовольнити потреби працюючих містян, у закладах вже давно готують бізнес-ланчі, здатні втамувати голод та надати сил за ... Детальніше
October 27, 2021Roma
snidanok-u-lvovi-restoran

19

Чер2021
Львів –   це  велике  європейське туристичне місто, яке багате на місця відпочинку, історичні та архітектурні памятки. Та не варто забувати про їжу, саме тому ми хочемо порекомендувати для вас найкращий заклад міста, у якому можна смачно поснідати. Смачний і ситний сніданок – запорука продуктивного дня і хорошого настрою. І якщо ... Детальніше
October 19, 2021Roma
halyalnye-produkty

16

Чер2021
В даний час халяль-індустрія одна з найперспективніших галузей, що поступово розвивається у всьому світі. На споживчому ринку України стрімко зростає попит на «халяльну» продукцію і вже нікого не дивує наявність «халяльних» полиць у супермаркетах. Продукти, що виготовлені відповідно до HALAL-стандартів популярні не лише серед мусульман, але і серед покупців інших ... Детальніше
October 16, 2021Roma
image

30

Чер2021
Знаєте, чим корисний гарбуз? Приходьте і ми Вам розкажемо. За що ми любимо холодні сезони? В ресторані "Валентино" переконані – за кольори! Якщо не вистачає яскравих кольорів навколо, шукайте їх у найкращому ресторані італійської кухні у Львові – тут їх дуже ... Детальніше
September 30, 2021Roma
зображення_viber_2021-09-20_12-18-08-113

25

Чер2021
Маємо знову для Вас чудову новину ⠀ Вже 5 жовтня ми організовуємо дегустацію вин під назвою «Осіння Франція» у Львові в ресторані «Валентино». ⠀ Набір дегустаційних вин: ⠀... Детальніше
September 25, 2021Roma
kurka-avokado-restonal-lviv-valentino

20

Чер2021
Перша справа - це підготовка всіх інгредієнтів. Болгарський перець (2 шт) поріжте на однакові кубики, позбувшись від залишків  насіння і прошарків. Я вирішив використовувати ТРИ кольори, тому брав не повні частини перців. Морква (120 г) ріжемо кружечками однієї товщини, приблизно 3 мм. Часник (2-3 зубчики) ріжемо досить дрібно. Імбир свіжий ... Детальніше
September 20, 2021Roma
blog-vid-shefa-restoran-valentino

16

Чер2021
На вихідних був в столиці і встиг спробувати літнє меню в одному із закладів Києва. Сподобалася страва з морозивом, кавуном і гребінцем, незвичайне поєднання відмінно спрацювало на загальне враження. Тому, надихнувшись грою кавуна і морепродуктів, вирішив зробити свою варіацію - легкий свіжий салат. Він одночасно освіжає м'ятою, бадьорить часником, дає ... Детальніше
September 16, 2021Roma
tiramisu-u-lvovi-de-znaity-restoran-valentino

07

Чер2021
Тірамісу капкейки В нашому блозі є багато різних рецептів. І в ньому є десятки рецептів, які не були оцінені гідно, або загубилися в стрічці інших і нові гості чи відвідувачі сайту їх навіть не бачать. В нашому ресторані "Валентино" є багато інших дойстойних десертів, таких як: торт "Наполеон", штруделі вишневий та ... Детальніше
September 7, 2021Roma
rybnyi-restoran-u-lvovi-valentino-the-best-restaurant-in-lviv

19

Чер2021
ТРІСКА на грилі Тріска на грилі рецепт тріски Корисні поради від шеф-кухаря ресторану "Валентино" Тріска - хижа риба з сухуватим м'ясом, використовується в приготуванні перших і других страв. Вона піддається смаженні, гасіння, варіння, запікається в духовці і обсмажується на решітці, прекрасно поводиться в котлетах і начинці для пирогів, використовується в ... Детальніше
August 19, 2021Roma
226645537_4290528434337364_2324810152022613763_n

10

Чер2021
Дегустація "Рислінг навколо світу" 25 серпня Маємо знову для Вас гарні новини ⠀ 25 серпня організовуємо дегустацію вин Riesling. ⠀ Набір дегустаційних вин:  Чехія/ Моравія / ... Детальніше
August 10, 2021Roma
steyk_z_teliyatyny_Lviv_restoran_valentino

10

Чер2021
Ніхто не буде сперечатися, що для багатьох літо пов'язано з двома змінами в їжі: страви стають все простішими і не вигадливими, ми частіше готуємо на природі (на відкритому вогні або вугіллі). А тут ще й затяжні свята на носі. Тому відкриваємо літній сезон стейком з телятини з соусом ... Детальніше
August 10, 2021Roma
where-i-can-find-good-pizza-and-pasta-italian-restaurant-in-lviv-valentino-restoran

31

Чер2021
Піца Маргарита. Як приготувати? Рецепт від шеф-кухаря ресторану Валентино у Львові Я дуже люблю піцу! Як кажуть в таких випадках - швидше за все в минулому житті я був італійцем! Кожного дня в ресторані “Валентино” ми готуємо близько 20 піц.     Отже, приступимо безпосередньо до піци. Відразу ... Детальніше
July 31, 2021Roma
italiyske_vesillya_lviv_salon_krasy_maska_swiss_hotel

24

Чер2021
Велике італійське весілля Коли: 23-25 липня Де: площа біля ЛНУ імені Івана Франка Скільки: 50 грн У Львові на площі біля університету імені Івана Франка 23-25 липня відбудеться гастро-фестиваль «Італійське весілля». Упродовж трьох днів на території фестивалю працюватиме велика зона фуд-корту, де можна буде насолодитися розмаїттям італійської кухні. У межах фестивалю можна буде стати героєм «швидкого» весілля і жартівливо ... Детальніше
July 24, 2021Roma
stravy-v-restorani-v-centri-lvova-valentino-restaurant

14

Чер2021
Вже минула весна, почалося літо і я хочу з Вами поділитися смачним, корисним і, нарешті, яскравим салатом. Поки ще хороших овочів не так багато працюватимемо з тим, що є - спаржа, черрі, ароматні заправки. Такий салат хороший тим, що його можна нескінченно ускладнювати, поступово перетворюючи в повноцінний обід, ... Детальніше
July 14, 2021Roma
sibas-v-restorani-valentino

23

Чер2021
                           Чилійський сібас - корисний делікатес, який готують в ресторані “Валентино” у Львові Справжні гурмани і просто любителі риби ні в якому випадку не повинні втратити можливість познайомитися з такою рибою як сібас, або, як його ще люблять ... Детальніше
June 23, 2021Roma
Where can I eat strudel in Lviv?

14

Чер2021
Фірмовий десерт власників готелю “Швейцарський” та ресторану “Валентино” з кінця 19 ст. - знаменитий вишневий Штрудель. Штрудель - це один з найпопулярніших десертів у світі, розповідає су-шеф ресторану у Львові. Він складається з дуже тонкого тіста, в яке загортають начинку. Завдяки цьому штрудель і отримав назву, яка дослівно перекладається як водоверть. Традиційно ... Детальніше
June 14, 2021Roma
On June 23 we organize an evening of asparagus and Sauvignon wines.

10

Чер2021
Совіньйон Блан походить із заходу Франції, з Долини Луари, а також зустрічався в регіоні Бордо. ⠀ Спаржа - одна з найдавніших овочевих рослин. Є припущення, що спаржу виду Asparagus вирощували ще в давньому Єгипті та Древній Греції. ⠀ 23 червня у ресторані «Валентино»! Запрошуємо насолодитися підбіркою вин наших сомельє та стравами зі спаржі від шеф-кухаря. ⠀ В ... Детальніше
June 10, 2021Roma
Frutti di Mare Flambe

09

Чер2021
Ресторан “Valentino”, що знаходиться в центрі Львова при готелі “Швейцарський” є таким собі острівком Італії у Львові. Тому в меню цього сімейного ресторану Ви знайдете багато страв, які нагадають Вам про Італію. Серед цих страв важко буде не помітити на 100% італійську страву - Фрутті Де Маре фламбе. Це ... Детальніше
June 9, 2021Roma
Салат з запеченим буряком з козячим сиром

03

Чер2021
Головна родзинка цього салату – запечений буряк. Повірте, за смаком він дуже відрізняється від вареного буряка. Так, запікання буряку в духовці – процес досить довгий , але результат того вартий. Обов’язково завітайте в найкращий ресторан Львова, щоб скуштувати це оригінальне поєднання. В нашому ресторані «Валентино», ми готуємо цей салат по-особливому.... Детальніше
June 3, 2021Roma
Де скуштувати найсмачніший Жульєн?

03

Чер2021
  Насправді жульєн – це не страва, а спосіб нарізки овочів тонкою соломкою, який вигадали французи. У сучасній французькій кулінарії жульєном можуть називати салати або супи з овочами, нарізаними таким способом. У нас жульєном називається порційна запіканка з грибів під сиром. Що стосується жульєну-закуски, у Франції існувало схожа страва - «кокот», гаряча ... Детальніше
June 3, 2021Roma
A cake Napoleon is a branded dessert of the Valentino restaurant.

28

Чер2021
Походження цього кулінарного шедевра шляхетне, але дуже туманне. Його вважають французькою стравою, але коріння тягнуться до італійського Неаполя, де mille-feuille був улюбленою стравою місцевої кухні. Але в італійському варіанті він складався зі шпинату, сиру і соусу песто. А сама назва «Наполеон» походить від назви італійського міста. У книзі «Французький кухар» (Le ... Детальніше
May 28, 2021Roma
Greek salad in Valentino

20

Чер2021
Грецький салат – ідеальний варіант для будь-якої події, адже його можна швидко приготувати. Сьогодні су-шефи ресторану «Валентино» поділяться з Вами класичним літнім рецептом приготування грецького салату з фетою: *Перець очистити від насіння і зрізати білі потовщення, нарізати великою соломкою. *Помідори нарізати великими шматками. *Огірки розрізати навпіл і нарізати скибочками (огірки очистити). *Ріпчасту цибулю нарізати ... Детальніше
May 20, 2021Roma
Якої прожарки обрати стейк в ресторані?

14

Чер2021
Для багатьох із нас стейк – це величезний шматок м’яса, приготований на грилі. Насправді це ціле кулінарне мистецтво, про яке вам з радістю при візиті розповість один із су-шефів нашого ресторану «Валентино». Класичним вважається стейк із яловичого м’яса, товщина якого складає 2,5 см. Проте основою може бути ... Детальніше
May 14, 2021Roma
Приготування стейків в ресторані «Валентино»

13

Чер2021
Рібай — найбільш відомий стейк у світі.   Нарізається з відрубу яловичини товстий край з 6 по 12 ребро тварини.  Відруб, із якого нарізається стейк, знаходиться на перетині шести м'язів, котрі найменшим чином задіяні в пересуванні тварини. Все це має принципове ... Детальніше
May 13, 2021Roma
Окрошка – холодний суп, який ресторан «Валентино» готуватиме влітку 2021

13

Чер2021
Як ми вже сказали, окрошка – це різновид холодного супу на овочевій або м'ясній основі. Належить до традиційних страв руської кухні.  Слово «окрошка» стало часто вживаним на початку XX століття і вперше в книгах рецептів воно з'явилося в книзі О. Молоховець «Подарунок молодим ... Детальніше
May 13, 2021Roma
Справжній італійський десерт «Тірамісу»

20

Чер2021
Тірамісу – десерт, який є традиційним італійським десертом, поряд з такими характерними для цієї країни ласощами як паста або піца. Тірамісу» складається з трьох італійських слів: tira mi su, що буквально можна перекласти як «піднімай мене вгору» - за однією з версій, через свою високу калорійність. Але більшість стверджує, що італійці ... Детальніше
April 20, 2021Roma
Risotto  This is a classic Italian dish which is as popular in Italy as pasta and pizza since the end of the 18th century. It is especially popular in the northern Italy. The first written remark of risotto dates back to the 19th century. The dish is simple and complex at the same time. To make it work, we need the right rice with a high level of starch, such as “Arborio” and “Carnaroli” for example. Rice should be fried in olive oil, added white dry wine and cooked by adding small portions of vegetable or chicken broth to the state of “Al dente”, which means “stacked to the tooth”, the rice inside should be a little undercooked. ‘At the end of cooking, add butter and Parmesan cheese’ says sushi chef Mykhailo Zmysny. Rice should be creamy. We prepare risotto with truffle paste in the Valentino restaurant, and you can make an order by adding anything you like. Sometimes we discuss with guests what they would like to add to this dish. And we always find great combinations and discover new flavors. We invite you to a real authentic corner of Italy in the center of Lviv to surprise you with a unique taste.

16

Чер2021
Це класична страва, яку в Італії люблять однаково з пастою та піцою ще з кінця 18 ст. Вона розповсюджена в Північній Італії. Перша письмова згадка про різотто зустрічається в 19 столітті. Страва проста і складна водночас. Щоб вона вдалася нам потрібен правильно підібраний рис з високим рівнем крохмалю, це сорти ... Детальніше
April 16, 2021Roma
Pasta alla carbonara

13

Чер2021
Карбонара є традиційною італійською пастою, яка Страву винайдено в середині XX століття . Паста Карбонара є традиційною для італійського регіону Лаціо, столицею якого є Рим. В інших країнах у соус для цієї пасти часто додають вершки та копчений бекон. Існує багато версій походження цієї страви, але найбільш правдивою є та, ... Детальніше
April 13, 2021Roma
medaljon

26

Чер2020
Медальйони з телятини вважаються однією з найпопулярніших страв вишуканої французької кухні у всьому світі! В ресторані "Валентино" ця страва подається з ніжним картопляно-шпинатним пюре під вершково-сирним соусом з лісовими грибами. Цей незабутній смак нікого не залишить байдужим!Запрошуємо! Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами. Тел: ... Детальніше
January 26, 2020Roma
тартар з тунця

20

Чер2020
У меню ресторану «Валентино» можна знайти різноманітні страви української та італійської кухонь. Якщо ви вже пробували традиційний тартар, то у нас можна скуштувати його цікаву варіацію - тартар з тунця (свіжий тунець, паста з авокадо, норі в кунжуті). Сомельє ресторану допоможе обрати напій з чудової винної карти, що ідеально пасуватиме ... Детальніше
January 20, 2020Roma
кутя

05

Чер2020
Свято Різдва - одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на Святвечір до нас, у ресторан «Валентино», скуштувати смачні, традиційні українські страви та заколядувати разом із Вертепом. Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами. Тел: + ... Детальніше
January 5, 2020Roma
image1

27

Чер2017
Філе качки смажена з грушею Марсала.  Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами. Тел: + (38) 0 322 356 766 E-mail: info@valentino.lviv.ua
September 27, 2017Roma
image1 (1)

03

Чер2017
Каре ягняти запечене в м'ясному соусі, подається з цукіні, курячою печінкою та помідорами черрі.  Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами. Тел: + (38) 0 322 356 766 E-mail: info@valentino.lviv.ua
August 3, 2017Roma