16
Чер2022
Сніданки у Львові: цікава пропозиція від ресторану "Валентино"
ПОСНІДАТИ НА ТЕРАСІ МОЖНА З 10:00 до 13:00
Разом з потеплінням і яскравим сонцем прокидається бажання активно розпочинати ранок. Радимо запросити друзів і сім’ю на смачний сніданок на панорамну терасу до затишного ресторану "Валентино" для чудового початку дня.
Пропонуємо сніданки на ... Детальніше
01
Чер2022
Страви зі спаржею у ресторані "Валентино" у Львові.
Гостинно запрошуємо відвідати наш ресторан "Валентино" та скуштувати страви зі спаржі з нашого сезонного меню.
14 червня на 18:00 запрошуємо вас на дегустацію «Українське літо» в ресторан «Валентино».
Дегустаційне меню:
- с-т з прошутто ... Детальніше
30
Чер2022
Сніданки та бізнес-ланчі
Ресторан у готелі Львів, страви італійської кухні, відпочинок у ресторані Львів
Готель "Швейцарський" запрошує у ресторан "Валентино", що знаходиться у холі готелю, де Ви скуштуєте апетитні страви італійської та української кухонь і приємно проведете ... Детальніше
21
Чер2022
SHOW ARABIC MENU
Зараз у нас багато туристів з Арабських країн і ми, щоб задовольнити їхні смаки зробили просто щось неймовірне!
Михайло Змисний та Дмитро Данчак розробили меню орієнтуючись на смаки цих туристів, але, скуштувавши ці страви, ми зрозуміли, що вони смакуватимуть й нам!
Обов’язково рекомендуємо скуштувати:
Хумус з грінками та ... Детальніше
17
Чер2022
Христос народився!
Славімо Його!
Традиції вечора "Голодної куті", або як ще його називають надвечір’я Богоявлення або другий Святий вечір, традиційно відзначають 18 січня. Звечора і до півночі, в ніч на величне свято Йордан 19 січня, православні та греко-католицькі християни вдруге збираються за різдвяним столом.
Другий Святий вечір, який відзначають 18 січня, також називають ... Детальніше
08
Чер2022
Маланка у Львові
Маланка або Щедрий вечір — українське народне і церковне свято, вечір напередодні «старого» Нового року.
Відсвяткуймо разом Старий Новий Рік!
Вартість з особи: ... Детальніше
08
Чер2021
Різдвяний піст 2021: коли починається, скільки триває і як підготуватися. Пісне меню в ресторані "Валентино" при готелі "Швейцарський"
Це другий найважливіший піст після Великого.
28 листопада 2021 року православна церква розпочинає Різдвяний піст, який завершиться 7 січня - святом Різдва Христового. Це другий найважливіший піст після Великого посту.
Різдвяний піст триває 40 днів, ... Детальніше
04
Чер2021
Майстер-клас «Декорування Різдвяних пряників»
Розписувати пряники будемо у різних різдвяних формах. Діти отримають можливість відчути себе справжніми кондитерами, спробувати малювати «смачними фарбами», а потім скуштують красиві і смачні пряники власного виробництва.
Коли:
В неділю 26 грудня
О котрій: 14:00
Пригощати будемо смачним какао.
Майстер-клас відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог. Кожен зможе обрати пряник для декорування, ... Детальніше
04
Чер2021
Різдвяна вечеря. Святвечір у Львові в ресторані «Валентино»
Свято Різдва – одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на Святвечір до нас, у ресторан «Валентино», скуштувати смачні, традиційні українські страви та заколядувати разом із Вертепом.
Різдвяна Вечеря у Львові! ... Детальніше
29
Чер2021
М'ясо, приготоване талановитим кухарем ресторану "Валентино", змусить вас забути про все на світі та повністю поринути у світ своїх гастрономічних відчуттів. Це факт. Тим більше, навряд чи хтось заперечуватиме, що правильно приготований стейк — це ціле мистецтво і далеко не всім вдається оволодіти ним. Саме тому, командда ресторанру "Валентино" kharkovgo ... Детальніше
27
Чер2021
Бізнес-ланч у Львові
Де пообідати у Львові в центрі?
Обід — дуже важливий прийом їжі, який не варто пропускати, оскільки від нього залежить ваша продуктивність і настрій на залишок робочого дня. Щоб задовольнити потреби працюючих містян, у закладах вже давно готують бізнес-ланчі, здатні втамувати голод та надати сил за ... Детальніше
19
Чер2021
Львів – це велике європейське туристичне місто, яке багате на місця відпочинку, історичні та архітектурні памятки. Та не варто забувати про їжу, саме тому ми хочемо порекомендувати для вас найкращий заклад міста, у якому можна смачно поснідати.
Смачний і ситний сніданок – запорука продуктивного дня і хорошого настрою. І якщо ... Детальніше
16
Чер2021
В даний час халяль-індустрія одна з найперспективніших галузей, що поступово розвивається у всьому світі. На споживчому ринку України стрімко зростає попит на «халяльну» продукцію і вже нікого не дивує наявність «халяльних» полиць у супермаркетах. Продукти, що виготовлені відповідно до HALAL-стандартів популярні не лише серед мусульман, але і серед покупців інших ... Детальніше
30
Чер2021
Знаєте, чим корисний гарбуз? Приходьте і ми Вам розкажемо.
За що ми любимо холодні сезони? В ресторані "Валентино" переконані – за кольори! Якщо не вистачає яскравих кольорів навколо, шукайте їх у найкращому ресторані італійської кухні у Львові – тут їх дуже ... Детальніше
25
Чер2021
Маємо знову для Вас чудову новину
⠀
Вже 5 жовтня ми організовуємо дегустацію вин під назвою «Осіння Франція» у Львові в ресторані «Валентино».
⠀
Набір дегустаційних вин:
⠀... Детальніше
20
Чер2021
Перша справа - це підготовка всіх інгредієнтів. Болгарський перець (2 шт) поріжте на однакові кубики, позбувшись від залишків насіння і прошарків. Я вирішив використовувати ТРИ кольори, тому брав не повні частини перців. Морква (120 г) ріжемо кружечками однієї товщини, приблизно 3 мм. Часник (2-3 зубчики) ріжемо досить дрібно. Імбир свіжий ... Детальніше
16
Чер2021
На вихідних був в столиці і встиг спробувати літнє меню в одному із закладів Києва. Сподобалася страва з морозивом, кавуном і гребінцем, незвичайне поєднання відмінно спрацювало на загальне враження. Тому, надихнувшись грою кавуна і морепродуктів, вирішив зробити свою варіацію - легкий свіжий салат. Він одночасно освіжає м'ятою, бадьорить часником, дає ... Детальніше
07
Чер2021
Тірамісу капкейки
В нашому блозі є багато різних рецептів. І в ньому є десятки рецептів, які не були оцінені гідно, або загубилися в стрічці інших і нові гості чи відвідувачі сайту їх навіть не бачать. В нашому ресторані "Валентино" є багато інших дойстойних десертів, таких як: торт "Наполеон", штруделі вишневий та ... Детальніше
19
Чер2021
ТРІСКА на грилі
Тріска на грилі рецепт тріски
Корисні поради від шеф-кухаря ресторану "Валентино"
Тріска - хижа риба з сухуватим м'ясом, використовується в приготуванні перших і других страв. Вона піддається смаженні, гасіння, варіння, запікається в духовці і обсмажується на решітці, прекрасно поводиться в котлетах і начинці для пирогів, використовується в ... Детальніше
10
Чер2021
Дегустація "Рислінг навколо світу" 25 серпня
Маємо знову для Вас гарні новини
⠀
25 серпня організовуємо дегустацію вин Riesling.
⠀
Набір дегустаційних вин:
Чехія/ Моравія / ... Детальніше
10
Чер2021
Ніхто не буде сперечатися, що для багатьох літо пов'язано з двома змінами в їжі: страви стають все простішими і не вигадливими, ми частіше готуємо на природі (на відкритому вогні або вугіллі). А тут ще й затяжні свята на носі. Тому відкриваємо літній сезон стейком з телятини з соусом ... Детальніше
31
Чер2021
Піца Маргарита. Як приготувати? Рецепт від шеф-кухаря ресторану Валентино у Львові
Я дуже люблю піцу! Як кажуть в таких випадках - швидше за все в минулому житті я був італійцем! Кожного дня в ресторані “Валентино” ми готуємо близько 20 піц.
Отже, приступимо безпосередньо до піци. Відразу ... Детальніше
24
Чер2021
Велике італійське весілля
Коли: 23-25 липня
Де: площа біля ЛНУ імені Івана Франка
Скільки: 50 грн
У Львові на площі біля університету імені Івана Франка 23-25 липня відбудеться гастро-фестиваль «Італійське весілля». Упродовж трьох днів на території фестивалю працюватиме велика зона фуд-корту, де можна буде насолодитися розмаїттям італійської кухні.
У межах фестивалю можна буде стати героєм «швидкого» весілля і жартівливо ... Детальніше
14
Чер2021
Вже минула весна, почалося літо і я хочу з Вами поділитися смачним, корисним і, нарешті, яскравим салатом. Поки ще хороших овочів не так багато працюватимемо з тим, що є - спаржа, черрі, ароматні заправки. Такий салат хороший тим, що його можна нескінченно ускладнювати, поступово перетворюючи в повноцінний обід, ... Детальніше
23
Чер2021
Чилійський сібас - корисний делікатес, який готують в ресторані “Валентино” у Львові
Справжні гурмани і просто любителі риби ні в якому випадку не повинні втратити можливість познайомитися з такою рибою як сібас, або, як його ще люблять ... Детальніше
14
Чер2021
Фірмовий десерт власників готелю “Швейцарський” та ресторану “Валентино” з кінця 19 ст. - знаменитий вишневий Штрудель.
Штрудель - це один з найпопулярніших десертів у світі, розповідає су-шеф ресторану у Львові. Він складається з дуже тонкого тіста, в яке загортають начинку. Завдяки цьому штрудель і отримав назву, яка дослівно перекладається як водоверть.
Традиційно ... Детальніше
10
Чер2021
Совіньйон Блан походить із заходу Франції, з Долини Луари, а також зустрічався в регіоні Бордо.
⠀
Спаржа - одна з найдавніших овочевих рослин. Є припущення, що спаржу виду Asparagus вирощували ще в давньому Єгипті та Древній Греції.
⠀
23 червня у ресторані «Валентино»!
Запрошуємо насолодитися підбіркою вин наших сомельє та стравами зі спаржі від шеф-кухаря.
⠀
В ... Детальніше
09
Чер2021
Ресторан “Valentino”, що знаходиться в центрі Львова при готелі “Швейцарський” є таким собі острівком Італії у Львові. Тому в меню цього сімейного ресторану Ви знайдете багато страв, які нагадають Вам про Італію. Серед цих страв важко буде не помітити на 100% італійську страву - Фрутті Де Маре фламбе. Це ... Детальніше
03
Чер2021
Головна родзинка цього салату – запечений буряк. Повірте, за смаком він дуже відрізняється від вареного буряка. Так, запікання буряку в духовці – процес досить довгий , але результат того вартий. Обов’язково завітайте в найкращий ресторан Львова, щоб скуштувати це оригінальне поєднання.
В нашому ресторані «Валентино», ми готуємо цей салат по-особливому.... Детальніше
03
Чер2021
Насправді жульєн – це не страва, а спосіб нарізки овочів тонкою соломкою, який вигадали французи. У сучасній французькій кулінарії жульєном можуть називати салати або супи з овочами, нарізаними таким способом. У нас жульєном називається порційна запіканка з грибів під сиром.
Що стосується жульєну-закуски, у Франції існувало схожа страва - «кокот», гаряча ... Детальніше
28
Чер2021
Походження цього кулінарного шедевра шляхетне, але дуже туманне. Його вважають французькою стравою, але коріння тягнуться до італійського Неаполя, де mille-feuille був улюбленою стравою місцевої кухні. Але в італійському варіанті він складався зі шпинату, сиру і соусу песто. А сама назва «Наполеон» походить від назви італійського міста.
У книзі «Французький кухар» (Le ... Детальніше
20
Чер2021
Грецький салат – ідеальний варіант для будь-якої події, адже його можна швидко приготувати.
Сьогодні су-шефи ресторану «Валентино» поділяться з Вами класичним літнім рецептом приготування грецького салату з фетою:
*Перець очистити від насіння і зрізати білі потовщення, нарізати великою соломкою.
*Помідори нарізати великими шматками.
*Огірки розрізати навпіл і нарізати скибочками (огірки очистити).
*Ріпчасту цибулю нарізати ... Детальніше
14
Чер2021
Для багатьох із нас стейк – це величезний шматок м’яса, приготований на грилі. Насправді це ціле кулінарне мистецтво, про яке вам з радістю при візиті розповість один із су-шефів нашого ресторану «Валентино».
Класичним вважається стейк із яловичого м’яса, товщина якого складає 2,5 см. Проте основою може бути ... Детальніше
13
Чер2021
Рібай — найбільш відомий стейк у світі.
Нарізається з відрубу яловичини товстий край з 6 по 12 ребро тварини.
Відруб, із якого нарізається стейк, знаходиться на перетині шести м'язів, котрі найменшим чином задіяні в пересуванні тварини. Все це має принципове ... Детальніше
13
Чер2021
Як ми вже сказали, окрошка – це різновид холодного супу на овочевій або м'ясній основі. Належить до традиційних страв руської кухні.
Слово «окрошка» стало часто вживаним на початку XX століття і вперше в книгах рецептів воно з'явилося в книзі О. Молоховець «Подарунок молодим ... Детальніше
20
Чер2021
Тірамісу – десерт, який є традиційним італійським десертом, поряд з такими характерними для цієї країни ласощами як паста або піца.
Тірамісу» складається з трьох італійських слів: tira mi su, що буквально можна перекласти як «піднімай мене вгору» - за однією з версій, через свою високу калорійність. Але більшість стверджує, що італійці ... Детальніше
16
Чер2021
Це класична страва, яку в Італії люблять однаково з пастою та піцою ще з кінця 18 ст. Вона розповсюджена в Північній Італії. Перша письмова згадка про різотто зустрічається в 19 столітті. Страва проста і складна водночас. Щоб вона вдалася нам потрібен правильно підібраний рис з високим рівнем крохмалю, це сорти ... Детальніше
13
Чер2021
Карбонара є традиційною італійською пастою, яка Страву винайдено в середині XX століття . Паста Карбонара є традиційною для італійського регіону Лаціо, столицею якого є Рим. В інших країнах у соус для цієї пасти часто додають вершки та копчений бекон. Існує багато версій походження цієї страви, але найбільш правдивою є та, ... Детальніше
26
Чер2020
Медальйони з телятини вважаються однією з найпопулярніших страв вишуканої французької кухні у всьому світі! В ресторані "Валентино" ця страва подається з ніжним картопляно-шпинатним пюре під вершково-сирним соусом з лісовими грибами. Цей незабутній смак нікого не залишить байдужим!Запрошуємо!
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Тел: ... Детальніше
20
Чер2020
У меню ресторану «Валентино» можна знайти різноманітні страви української та італійської кухонь. Якщо ви вже пробували традиційний тартар, то у нас можна скуштувати його цікаву варіацію - тартар з тунця (свіжий тунець, паста з авокадо, норі в кунжуті). Сомельє ресторану допоможе обрати напій з чудової винної карти, що ідеально пасуватиме ... Детальніше
05
Чер2020
Свято Різдва - одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на Святвечір до нас, у ресторан «Валентино», скуштувати смачні, традиційні українські страви та заколядувати разом із Вертепом.
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Тел: + ... Детальніше
27
Чер2017
Філе качки смажена з грушею Марсала.
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Тел: + (38) 0 322 356 766
E-mail: info@valentino.lviv.ua
03
Чер2017
Каре ягняти запечене в м'ясному соусі, подається з цукіні, курячою печінкою та помідорами черрі.
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Тел: + (38) 0 322 356 766
E-mail: info@valentino.lviv.ua