medaljon

26

Січ2020
Медальйони з телятини вважаються однією з найпопулярніших страв вишуканої французької кухні у всьому світі! В ресторані "Валентино" ця страва подається з ніжним картопляно-шпинатним пюре під вершково-сирним соусом з лісовими грибами. Цей незабутній смак нікого не залишить байдужим!Запрошуємо! Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами. Тел: ... Детальніше
Ӧ 26, 2020Roma
тартар з тунця

20

Січ2020
У меню ресторану «Валентино» можна знайти різноманітні страви української та італійської кухонь. Якщо ви вже пробували традиційний тартар, то у нас можна скуштувати його цікаву варіацію - тартар з тунця (свіжий тунець, паста з авокадо, норі в кунжуті). Сомельє ресторану допоможе обрати напій з чудової винної карти, що ідеально пасуватиме ... Детальніше
Ӧ 20, 2020Roma
кутя

05

Січ2020
Свято Різдва - одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на Святвечір до нас, у ресторан «Валентино», скуштувати смачні, традиційні українські страви та заколядувати разом із Вертепом. Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами. Тел: + ... Детальніше
Ӧ 5, 2020Roma
image1

27

Січ2017
Філе качки смажена з грушею Марсала.  Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами. Тел: + (38) 0 322 356 766 E-mail: info@valentino.lviv.ua
27, 2017Roma
image1 (1)

03

Січ2017
Каре ягняти запечене в м'ясному соусі, подається з цукіні, курячою печінкою та помідорами черрі.  Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами. Тел: + (38) 0 322 356 766 E-mail: info@valentino.lviv.ua
3, 2017Roma