01
Бер2023
Великодній піст 2023: коли починається, скільки триває і як підготуватися. Пісне меню в ресторані "Валентино" при готелі "Швейцарський"
Це найважливіший піст
2023 року Великдень вважається раннім, адже припадає на 16 квітня. Тому і Великий піст розпочнеться вже зовсім скоро. Традиційно він триває сім тижнів перед Воскресінням Христовим. Тобто 2023 року він ... Детальніше
29
Бер2023
Гастро-вечір «Української традиційної кухні та вина»
В неділю (5 лютого) запрошуємо вас на гастровечір у ресторані «Валентино»!
Сомельє підготував чудові українські вина з нашої карти вин.... Детальніше
09
Бер2022
Страви на доставку від ресторану “Валентино” 2022
Напередодні особливих свят пропонуємо Вам замовити святкові страви додому.
Доставка по-домашньому смачних страв додому та в офіс від ресторану Валентино.
Комплексні обіди, банкетні та фуршетні страви. ... Детальніше
13
Бер2022
Гастровечір у Львові збирає кошти для того, щоб випікати хліб та енергетичні батончики для військових
«Це про єдність та про небайдуже ставлення»
Ресторан «Валентино», що є членом Української Ресторанної Асоціації (УРА), з перших днів війни готував на своїй кухні смачні страви для ТРО та ЗСУ. Наразі команда ... Детальніше
07
Бер2022
ПЕРЕГЛЯНУТИ ГАРБУЗОВЕ МЕНЮ
Знаєте, чим корисний гарбуз? Приходьте і ми Вам розкажемо.
За що ми любимо холодні сезони? В ресторані "Валентино" переконані – за кольори! Якщо не вистачає яскравих кольорів навколо, шукайте їх у найкращому ресторані італійської кухні у Львові – тут їх дуже багато і вони ... Детальніше
08
Бер2022
Традиційний львівський сирник: простий рецепт смачного десерту в ресторані «Валентино» у Львові
Серед тих, хто подорожує до міста Лева, скуштувати львівський сирник так само популярно, як прогулятися старовинною площею Ринок чи посидіти з філіжанкою запашної кави в одному з закладів міста. Ця страва популярна у Львові настільки, що готують ... Детальніше
16
Бер2022
Сніданки у Львові: цікава пропозиція від ресторану "Валентино"
ПОСНІДАТИ НА ТЕРАСІ МОЖНА З 10:00 до 13:00
Разом з потеплінням і яскравим сонцем прокидається бажання активно розпочинати ранок. Радимо запросити друзів і сім’ю на смачний сніданок на панорамну терасу до затишного ресторану "Валентино" для чудового початку дня.
Пропонуємо сніданки на ... Детальніше
01
Бер2022
Страви зі спаржею у ресторані "Валентино" у Львові.
Гостинно запрошуємо відвідати наш ресторан "Валентино" та скуштувати страви зі спаржі з нашого сезонного меню.
14 червня на 18:00 запрошуємо вас на дегустацію «Українське літо» в ресторан «Валентино».
Дегустаційне меню:
- с-т з прошутто ... Детальніше
30
Бер2022
Сніданки та бізнес-ланчі
Ресторан у готелі Львів, страви італійської кухні, відпочинок у ресторані Львів
Готель "Швейцарський" запрошує у ресторан "Валентино", що знаходиться у холі готелю, де Ви скуштуєте апетитні страви італійської та української кухонь і приємно проведете ... Детальніше
21
Бер2022
SHOW ARABIC MENU
Зараз у нас багато туристів з Арабських країн і ми, щоб задовольнити їхні смаки зробили просто щось неймовірне!
Михайло Змисний та Дмитро Данчак розробили меню орієнтуючись на смаки цих туристів, але, скуштувавши ці страви, ми зрозуміли, що вони смакуватимуть й нам!
Обов’язково рекомендуємо скуштувати:
Хумус з грінками та ... Детальніше
04
Бер2021
Майстер-клас «Декорування Різдвяних пряників»
Розписувати пряники будемо у різних різдвяних формах. Діти отримають можливість відчути себе справжніми кондитерами, спробувати малювати «смачними фарбами», а потім скуштують красиві і смачні пряники власного виробництва.
Коли:
В неділю 26 грудня
О котрій: 14:00
Пригощати будемо смачним какао.
Майстер-клас відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог. Кожен зможе обрати пряник для декорування, ... Детальніше
29
Бер2021
М'ясо, приготоване талановитим кухарем ресторану "Валентино", змусить вас забути про все на світі та повністю поринути у світ своїх гастрономічних відчуттів. Це факт. Тим більше, навряд чи хтось заперечуватиме, що правильно приготований стейк — це ціле мистецтво і далеко не всім вдається оволодіти ним. Саме тому, командда ресторанру "Валентино" kharkovgo ... Детальніше
27
Бер2021
Бізнес-ланч у Львові
Де пообідати у Львові в центрі?
Обід — дуже важливий прийом їжі, який не варто пропускати, оскільки від нього залежить ваша продуктивність і настрій на залишок робочого дня. Щоб задовольнити потреби працюючих містян, у закладах вже давно готують бізнес-ланчі, здатні втамувати голод та надати сил за ... Детальніше
19
Бер2021
Львів – це велике європейське туристичне місто, яке багате на місця відпочинку, історичні та архітектурні памятки. Та не варто забувати про їжу, саме тому ми хочемо порекомендувати для вас найкращий заклад міста, у якому можна смачно поснідати.
Смачний і ситний сніданок – запорука продуктивного дня і хорошого настрою. І якщо ... Детальніше
16
Бер2021
В даний час халяль-індустрія одна з найперспективніших галузей, що поступово розвивається у всьому світі. На споживчому ринку України стрімко зростає попит на «халяльну» продукцію і вже нікого не дивує наявність «халяльних» полиць у супермаркетах. Продукти, що виготовлені відповідно до HALAL-стандартів популярні не лише серед мусульман, але і серед покупців інших ... Детальніше
25
Бер2021
Маємо знову для Вас чудову новину
⠀
Вже 5 жовтня ми організовуємо дегустацію вин під назвою «Осіння Франція» у Львові в ресторані «Валентино».
⠀
Набір дегустаційних вин:
⠀... Детальніше
20
Бер2021
Перша справа - це підготовка всіх інгредієнтів. Болгарський перець (2 шт) поріжте на однакові кубики, позбувшись від залишків насіння і прошарків. Я вирішив використовувати ТРИ кольори, тому брав не повні частини перців. Морква (120 г) ріжемо кружечками однієї товщини, приблизно 3 мм. Часник (2-3 зубчики) ріжемо досить дрібно. Імбир свіжий ... Детальніше
16
Бер2021
На вихідних був в столиці і встиг спробувати літнє меню в одному із закладів Києва. Сподобалася страва з морозивом, кавуном і гребінцем, незвичайне поєднання відмінно спрацювало на загальне враження. Тому, надихнувшись грою кавуна і морепродуктів, вирішив зробити свою варіацію - легкий свіжий салат. Він одночасно освіжає м'ятою, бадьорить часником, дає ... Детальніше
07
Бер2021
Тірамісу капкейки
В нашому блозі є багато різних рецептів. І в ньому є десятки рецептів, які не були оцінені гідно, або загубилися в стрічці інших і нові гості чи відвідувачі сайту їх навіть не бачать. В нашому ресторані "Валентино" є багато інших дойстойних десертів, таких як: торт "Наполеон", штруделі вишневий та ... Детальніше
19
Бер2021
ТРІСКА на грилі
Тріска на грилі рецепт тріски
Корисні поради від шеф-кухаря ресторану "Валентино"
Тріска - хижа риба з сухуватим м'ясом, використовується в приготуванні перших і других страв. Вона піддається смаженні, гасіння, варіння, запікається в духовці і обсмажується на решітці, прекрасно поводиться в котлетах і начинці для пирогів, використовується в ... Детальніше
10
Бер2021
Дегустація "Рислінг навколо світу" 25 серпня
Маємо знову для Вас гарні новини
⠀
25 серпня організовуємо дегустацію вин Riesling.
⠀
Набір дегустаційних вин:
Чехія/ Моравія / ... Детальніше
10
Бер2021
Ніхто не буде сперечатися, що для багатьох літо пов'язано з двома змінами в їжі: страви стають все простішими і не вигадливими, ми частіше готуємо на природі (на відкритому вогні або вугіллі). А тут ще й затяжні свята на носі. Тому відкриваємо літній сезон стейком з телятини з соусом ... Детальніше
31
Бер2021
Піца Маргарита. Як приготувати? Рецепт від шеф-кухаря ресторану Валентино у Львові
Я дуже люблю піцу! Як кажуть в таких випадках - швидше за все в минулому житті я був італійцем! Кожного дня в ресторані “Валентино” ми готуємо близько 20 піц.
Отже, приступимо безпосередньо до піци. Відразу ... Детальніше
26
Бер2021
Багато працівників, офіси яких розташовані в центральній частині міста Львова шукають де можна смачно, швидко, безпечно пообідати. Ми маємо для Вас відповідь - оберіть бізнес-ланч в ресторані "Валентино".
Обираючи бізнес-ланчі у Львові, варто вибрати смачний обід за помірну ціну. В ресторані "Валентино" ... Детальніше
14
Бер2021
Вже минула весна, почалося літо і я хочу з Вами поділитися смачним, корисним і, нарешті, яскравим салатом. Поки ще хороших овочів не так багато працюватимемо з тим, що є - спаржа, черрі, ароматні заправки. Такий салат хороший тим, що його можна нескінченно ускладнювати, поступово перетворюючи в повноцінний обід, ... Детальніше
23
Бер2021
Чилійський сібас - корисний делікатес, який готують в ресторані “Валентино” у Львові
Справжні гурмани і просто любителі риби ні в якому випадку не повинні втратити можливість познайомитися з такою рибою як сібас, або, як його ще люблять ... Детальніше
14
Бер2021
Фірмовий десерт власників готелю “Швейцарський” та ресторану “Валентино” з кінця 19 ст. - знаменитий вишневий Штрудель.
Штрудель - це один з найпопулярніших десертів у світі, розповідає су-шеф ресторану у Львові. Він складається з дуже тонкого тіста, в яке загортають начинку. Завдяки цьому штрудель і отримав назву, яка дослівно перекладається як водоверть.
Традиційно ... Детальніше
09
Бер2021
Ресторан “Valentino”, що знаходиться в центрі Львова при готелі “Швейцарський” є таким собі острівком Італії у Львові. Тому в меню цього сімейного ресторану Ви знайдете багато страв, які нагадають Вам про Італію. Серед цих страв важко буде не помітити на 100% італійську страву - Фрутті Де Маре фламбе. Це ... Детальніше
03
Бер2021
Головна родзинка цього салату – запечений буряк. Повірте, за смаком він дуже відрізняється від вареного буряка. Так, запікання буряку в духовці – процес досить довгий , але результат того вартий. Обов’язково завітайте в найкращий ресторан Львова, щоб скуштувати це оригінальне поєднання.
В нашому ресторані «Валентино», ми готуємо цей салат по-особливому.... Детальніше
03
Бер2021
Насправді жульєн – це не страва, а спосіб нарізки овочів тонкою соломкою, який вигадали французи. У сучасній французькій кулінарії жульєном можуть називати салати або супи з овочами, нарізаними таким способом. У нас жульєном називається порційна запіканка з грибів під сиром.
Що стосується жульєну-закуски, у Франції існувало схожа страва - «кокот», гаряча ... Детальніше
28
Бер2021
Походження цього кулінарного шедевра шляхетне, але дуже туманне. Його вважають французькою стравою, але коріння тягнуться до італійського Неаполя, де mille-feuille був улюбленою стравою місцевої кухні. Але в італійському варіанті він складався зі шпинату, сиру і соусу песто. А сама назва «Наполеон» походить від назви італійського міста.
У книзі «Французький кухар» (Le ... Детальніше
20
Бер2021
Грецький салат – ідеальний варіант для будь-якої події, адже його можна швидко приготувати.
Сьогодні су-шефи ресторану «Валентино» поділяться з Вами класичним літнім рецептом приготування грецького салату з фетою:
*Перець очистити від насіння і зрізати білі потовщення, нарізати великою соломкою.
*Помідори нарізати великими шматками.
*Огірки розрізати навпіл і нарізати скибочками (огірки очистити).
*Ріпчасту цибулю нарізати ... Детальніше
14
Бер2021
Для багатьох із нас стейк – це величезний шматок м’яса, приготований на грилі. Насправді це ціле кулінарне мистецтво, про яке вам з радістю при візиті розповість один із су-шефів нашого ресторану «Валентино».
Класичним вважається стейк із яловичого м’яса, товщина якого складає 2,5 см. Проте основою може бути ... Детальніше
13
Бер2021
Рібай — найбільш відомий стейк у світі.
Нарізається з відрубу яловичини товстий край з 6 по 12 ребро тварини.
Відруб, із якого нарізається стейк, знаходиться на перетині шести м'язів, котрі найменшим чином задіяні в пересуванні тварини. Все це має принципове ... Детальніше
13
Бер2021
Як ми вже сказали, окрошка – це різновид холодного супу на овочевій або м'ясній основі. Належить до традиційних страв руської кухні.
Слово «окрошка» стало часто вживаним на початку XX століття і вперше в книгах рецептів воно з'явилося в книзі О. Молоховець «Подарунок молодим ... Детальніше
20
Бер2021
Тірамісу – десерт, який є традиційним італійським десертом, поряд з такими характерними для цієї країни ласощами як паста або піца.
Тірамісу» складається з трьох італійських слів: tira mi su, що буквально можна перекласти як «піднімай мене вгору» - за однією з версій, через свою високу калорійність. Але більшість стверджує, що італійці ... Детальніше
16
Бер2021
Це класична страва, яку в Італії люблять однаково з пастою та піцою ще з кінця 18 ст. Вона розповсюджена в Північній Італії. Перша письмова згадка про різотто зустрічається в 19 столітті. Страва проста і складна водночас. Щоб вона вдалася нам потрібен правильно підібраний рис з високим рівнем крохмалю, це сорти ... Детальніше
13
Бер2021
Карбонара є традиційною італійською пастою, яка Страву винайдено в середині XX століття . Паста Карбонара є традиційною для італійського регіону Лаціо, столицею якого є Рим. В інших країнах у соус для цієї пасти часто додають вершки та копчений бекон. Існує багато версій походження цієї страви, але найбільш правдивою є та, ... Детальніше
01
Бер2020
Найсолодший фестиваль літа!
Цю подію чекають не тільки діти!
Пропонуємо вам великий вибір морозива, неймовірні поєднання смаків та подач.
Уся ця смачна казка точно не залишить тебе байдужим.
У програмі сонячний чіл під літні музичні сети, багато-багато морозива та комфортні відпочинкові зони на свіжому повітрі! Маємо велику паркову зону з безпечною та комфортною дистанцією згідно ... Детальніше
25
Бер2020
Шановні та дорогі наші гості!
Ми раді повідомити Вам прекрасну новину!
На терасі ресторану "Валентино" щодня з 10:00 до 13:00 Ви зможете почати Ваш ідеальний день зі смачного сніданку за новим меню та наповнитись натхненням від неймовірного краєвиду міста Лева!
Запрошуємо Вас зустрічати сонячні ранки разом із нами та запашною кавою та смаколиками ... Детальніше
18
Бер2020
Доставка від ресторану “Валентино”Sticky Post
Ми все продумали так, щоб вдома або на свіжому повітрі Ви змогли насолодитися смаком наших кулінарних шедеврів так, як у ресторані або на літній терасі ресторану «Валентино»!
Готуємо за Вашим замовленням, щоб Ви отримали всі свіжі страви з-під ... Детальніше
26
Бер2020
Медальйони з телятини вважаються однією з найпопулярніших страв вишуканої французької кухні у всьому світі! В ресторані "Валентино" ця страва подається з ніжним картопляно-шпинатним пюре під вершково-сирним соусом з лісовими грибами. Цей незабутній смак нікого не залишить байдужим!Запрошуємо!
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Тел: ... Детальніше
20
Бер2020
У меню ресторану «Валентино» можна знайти різноманітні страви української та італійської кухонь. Якщо ви вже пробували традиційний тартар, то у нас можна скуштувати його цікаву варіацію - тартар з тунця (свіжий тунець, паста з авокадо, норі в кунжуті). Сомельє ресторану допоможе обрати напій з чудової винної карти, що ідеально пасуватиме ... Детальніше
27
Бер2017
Філе качки смажене з грушею Марсала.
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Тел: + (38) 0 322 356 766
E-mail: info@valentino.lviv.ua
03
Бер2017
Каре ягняти запечене в м'ясному соусі, подається з цукіні, курячою печінкою та помідорами черрі.
Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Тел: + (38) 0 322 356 766
E-mail: info@valentino.lviv.ua