Pasta alla carbonara

Паста карбонара (Pasta alla carbonara)

Карбонара є традиційною італійською пастою, яка Страву винайдено в середині XX століття . Паста Карбонара є традиційною для італійського регіону Лаціо, столицею якого є Рим. В інших країнах у соус для цієї пасти часто додають вершки та копчений бекон. Існує багато версій походження цієї страви, але найбільш правдивою є та, що її придумали в регіоні «Абруццо».

Цей регіон славиться своєю промисловістю, і людям потрібна була швидка та поживна їжа. Зазвичай шахтарі брали із собою шматок солонини, макарони, овечий сир і яйця, це все змішували і посипали чорним перцем. Назва виникла завдяки чорному перцю, що символізував вугілля «карбон».

«Валентино» – перший італійський ресторан у Львові. Над нашим меню постійно працюють шеф-кухарі з Італії. Вони вміло та майстерно передають су-шефам: Михайлові Змисному та Дмитру Даньчаку свої секрети та діляться досвідом. В нашому закладі ми подаємо Карбонару, удосконалену з додаванням вершків, яєчного жовтка та пармезану, але за Вашим бажанням ми можемо приготувати автентичну італійську Карбонару!

Поділитись: