sibas-v-restorani-valentino

Риба в ресторанах Львова. Чилійський сібас запечений

                           Чилійський сібас – корисний делікатес, який готують в ресторані “Валентино” у Львові
Справжні гурмани і просто любителі риби ні в якому випадку не повинні втратити можливість познайомитися з такою рибою як сібас, або, як його ще люблять називати, морським вовком, – одним із найсмачніших представників класу «преміум», доступних на сучасному ринку. Цей дорогий делікатес подається в найкращих ресторанах світу, зокрема і в ресторані в центрі Львова – Валентино.
Сібас – абсолютно універсальна риба.У кулінарії відомо безліч способів її приготування, починаючи від запікання цілою і закінчуючи приготованим на грилі філе. Страви з сібаса об’єднує одна особливість – готувати їх нелегко але швидко. Цьому сприяє практично повна відсутність кісток, а це значить, що ви істотно економите час на розбирання.
Ми готуємо Чилійський сібас запікаючи його у банановому листі з рисом, кокосовим молоком подаємо з рагу з болгарського перцю, розповідає су-шеф вишуканого сімейного ресторану у Львові, який до речі має поруч паркінг Дмитро Данчак.
В нашому ресторані «Валентино», ми готуємо цю страву по-особливому.
Будемо раді бачити Вас, щоб приготувати для Вас цю рибу.

Щоб забронювати столик в ресторані в центрі Львова – телефонуйте будь ласка:
• +38 (097) 23 56 777
• +38 (032) 23 56 766

Поділитись: