The origin of wine

Походження вина, та як це впливає на ціну вина в ресторані

Відносно не дороге доступне вино – це масовий продукт, який можна порівняти з одягом мас-маркет брендів Zara або H & M. Найчастіше це хороші і якісні, але зовсім не унікальні вина. Вони випускаються величезними тиражами для задоволення щоденного попиту і, як правило, позбавлені потенціалу до витримки. Цього року таке вино можна випустити тиражем в 200 тис. пляшок, а в наступному в 500 тис., Якщо буде попит. Виноград для таких вин збирають на величезних територіях і змішують для отримання середньої якості. А ось дороге вино відрізняється походженням. Його тираж обмежений межами унікального виноградника – більше, ніж зібрано на ньому винограду вина зробити не можливо.

В іншому випадку винороба затаврують як недобросовісного виробника і позбавлять права голосу в пристойному суспільстві. Наприклад, в Бургундії такі виноградники називають Grand Cru і кожен з них відрізняється своїм унікальним складом грунту, кліматом і історією. Вино з виноградників Grand Cru виходить за своїм характером, особливе. Їх можна порівняти з ексклюзивною дизайнерською річчю або автомобілем преміум-класу – «Така тільки у мене і Майкла Джексона!».
Хочете якомога більше дізнатися про вино, його походження та виробництво – сомельє ресторану «Валентино» радо розповість Вам усі деталі виробництва того чи іншого вина.

Чекаємо Вас в ресторані «Валентино». Ресторан «Валентино» – це найкращий італійський ресторан, який розташований в центрі Львова. Зустріч та розмова з сомельє ресторану Олегом Курако захопить Вас своєю цікавістю та новими яскравими емоціями і відчуттями.
До зустрічі в ресторані «Валентино»!

Щоб забронювати столик для дегустації чи гастро-вечері – телефонуйте будь ласка нам:
• +38 (097) 23 56 777
• +38 (032) 23 56 766

Поділитись: