Tips for sommelier of the restaurant “Valentino”

Як оцінити якість вина. Поради сомельє ресторану «Валентино»

Цілком природно, що пересічний покупець вина у ресторанах Львова не вміє професійно обирати вино.
Коли ви завітаєте в найкращий ресторан у Львові «Валентино» наступного разу, оберіть вино, яке вам до вподоби, або попросіть сомельє Олега Курако запропонувати вам.
«Хороше вино можна обрати за трьома критеріями: збалансованість, складність і завершеність» – каже сомельє Олег Курако.
Зараз ми опишемо для Вас ці критерії детальніше. Збалансоване вино не має присмаків. Наприклад, напій не віддає сильним вмістом алкоголю та не кислий.
Складність вина – це присутність різноманітних відтінків, які збагачують смак.
Вино вважають завершеним, коли смак від напою залишається після ковтання.
“Посередні вина швидко зникають, а хороші залишають післясмак” , – каже сомельє нашого ресторану. Коли Ви куштуєте вино, воно має задовольнити ваші смакові рецептори за цими трьома критеріями.
Як оцінити вино за цими критеріями Ви зможете дізнатись детальніше завітавши до нашого ресторану «Валентино», який знаходиться в центрі Львова, поблизу від площі Ринок.

До зустрічі в ресторані «Валентино»!
Щоб забронювати столик для дегустації чи гастро-вечері – телефонуйте будь ласка нам:
+38 (097) 23 56 777
+38 (032) 23 56 766

Поділитись: